- Advertisement -
Acasă Politica Sediul Partidului Neamul Romanesc a fost spart in noaptea de joi spre...

Sediul Partidului Neamul Romanesc a fost spart in noaptea de joi spre vineri: S-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație!

- Advertisement -

Sediul Partidului Neamul Romanesc, din care fac parte printre altii senatoarea Diana Sosoaca si fostul candidat al prezindetiale Ninel Peia (care este si liderul partidului) a fost spart aseara. Ninel Peia declarat jurnalistilor ca hotii nu ar fi furat insa prea multe, insa printre cele care lipsesc se numar un stick despre acare acesta spune ca erau informatii improtante despre partidul pe care il conduce dar si despre alte partide. Acesta a numit atacul hotilor „un atac la democratie”.

” Aseară sediul nostru a fost spart, nu s-au furat echipamente tehnice, dar s-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație, și nu cred că este posibil așa ceva. Persoana care are grijă de partid a descoperit că ușa a fost forțată și sediul era răvășit. Unul din locatarii din clădire a sunat la 112. O să vină criminaliștii să ia amprente.  Cineva luând acel stick poate da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României” a delcarat Ninel Peia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here