Șeful CNAS după ce premierul i-a cerut demisia: “Nu am luat în calcul o demisie la acest moment! Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice!”/ În ceea ce privește declarația purtătorului de cuvânt Daniel Osmanovici, șeful CNAS o consideră „absolut regretabilă” și spune ca acesta „va suporta toate consecințele”

Reacţie halucinantă a şefului CNAS, după ce premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-au cerut demisia. Răzvan Vulcănescu i-a transmis şefei guvernului că pur şi simplu nu ia în calcul demisia, pentru că problemele sistemului sunt mult mai profunde. Mai mult, Vulcănescu a sugerat că Vioricăi Dăncilă că ar face bine să se informeze, înainte de a face o astfel de solicitare.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a declarat joi că nu a luat în calcul demisia cerută de premierul Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

“Nu am luat în calcul o demisie la acest moment. Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice şi sunt anumite lucruri care trebuie privite în ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie”, a spus Vulcănescu.

El a afirmat că intenţionează să pună la dispoziţia premierului toate elementele cu privire la sistemul informatic al cardului de sănătate, astfel încât să poată fi luată “o decizie informată”.

“Intenţionez să-i pun la dispoziţia doamnei prim-ministru absolut toate elementele de care avem nevoie, astfel încât să putem lua o decizie informată”, a arătat şeful CNAS.

Reacţia lui Vulcănescu vine pe fondul scandalului provocat de purtătorul de cuvânt al CNAS, Daniel Osmanovici, care a afirmat miercuri, referitor la disfuncţionalităţile din sistemul informatic al cardului de sănătate, că “oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem”.

Citește și https://dc360.ro/viorica-se-pune-rau-cu-felix-premierul-romaniei-ii-cere-sorinei-pintea-sa-il-demita-pe-directorul-si-purtatorul-de-cuvant-al-cnas-care-a-afirmat-ca-oamenii-mor-oricum-cu-sau-fara-cardul-de-sana/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.