- Advertisement -
Acasă Politica Senatorul PSD Radu Oprea il ataca pe Florin Citu: Parintii lui au...

Senatorul PSD Radu Oprea il ataca pe Florin Citu: Parintii lui au avut bani sa il trimita la studii in SUA, in conditiile in care el nu reusea sa termine o facultate

- Advertisement -

PSD il ataca pe premierul Florin Citu. Senatorul social democrat Radu Oprea a spus intr-o conferinta de presa marti dupa amiaza ca parintii lui Florin Citu au avut bani sa il trimita pe acesta la o facultate in SUA in conditiile in care acesta nu reusea sa termine una in Romania. Acesta a spus ca ceea ce propune premierul este o crestere pe datorie care va duce la saracirea romanilor.

„Ce vedem în Legea plafoanelor, pe care o dezbatem astăzi? Constatăm lipsa de viziune a premierului ‘selfie’. Cel care, în egocentrismul lui, nu ţine cont de niciuna dintre opiniile celor care sunt chemaţi să se pronunţe asupra acestei legi. Vorbesc aici de Consiliul Economic Social, care spune că Legea plafoanelor este una care nu permite dezvoltarea României, care nu permite ca salariul minim pe economie să crească. Este o lege care pune nişte plafoane care nu vor permite dezvoltarea României, aşa cum ar trebui şi va urma un buget al austerităţii (…)”, a afirmat Oprea.

„Dacă părinţii lui au avut bani să-l trimită pe la studii în SUA, când în România nu reuşea să termine o facultate sau o şcoală (n.r. Florin Cîţu), am să-i spun că ceea ce ne propune este o creştere pe datorie şi să se uite cu atenţie că datoria publică creşte cu 80 de miliarde, iar creşterea PIB-ului nominal doar cu 76 de miliarde de lei. Aceasta este realitatea din spatele cifrelor pe care astăzi, pe repede înainte, Guvernul de dreapta le propune, o creştere pe datorie, fără o perspectivă de dezvoltare a României. Este un buget care va urma al austerităţii, al tăierilor, al sărăcirii populaţiei din România. Grupul senatorial din PSD va vota împotriva acestei legi”, a spus Oprea.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here