- Advertisement -
AcasăExternServiciile lui Zelenski sustin din nou ca Putin e pe moarte: ”Putin...

Serviciile lui Zelenski sustin din nou ca Putin e pe moarte: ”Putin este grav bolnav de cancer si are si alte boli. Deja se pregătește o lovitură de stat în Rusia pentur a fi dat jos pana in luna august”

- Advertisement -

Dupa ce a tot circulat prin presa inca din primele zile de razboi ca are parkinson, alzheimer si alte boli terminale care ii pun viata in pericol, servciile ucrianene ne informeaza de aceasta data ca sigur Putin are cancer „dar si alte boli foarte grave” care ii pun viata in pericol. Mai mult, fara sa spuna pe ce se bazeaza concret, serviciile spun ca putin va fi aranjat de proprii apropaiti si va fi dat jos in jurul lunii august, ceea ce este extrem de greu de crezut avand in vedere ca toti apriopiatii lui Putin sunt extrem de bogati, pusi in functii cheie iar liderul de la Kremlin ii are direct sau indirect pe toti la mana.

„Putin este grav bolnav de cancer si are si alte boli grave. Deja se pregătește o lovitură de stat în Rusia pentur a fi dat jos pana in luna august. Momentul de cotitură va fi în a doua jumătate a lunii august. Până la sfârșitul acestui an, majoritatea ostilităților active vor fi finalizate. Putin se află într-o stare psiho-emoțională și fiziologică proastă.” a declarat Șeful Serviciului de Informații militare al Ucrainei, Kirill Budanov.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -