- Advertisement -
AcasăExternServiicile ucrianene dupa ce Rusia a distrus cel putin partial toate orasele...

Serviicile ucrianene dupa ce Rusia a distrus cel putin partial toate orasele mari ale Ucrainei in afara Kievului: „Rusia nu este atât de puternică, nu este o amenintare. Este o hoardă de oameni cu arme. Vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea”

- Advertisement -

Cu toate ca saituatia nu arata deloc roz pentru ucrainni, avand pana in prezent zeci de mii de civili morti si toate orasele in afara capitalei Kiev fiind cel putin partial distruse, serviciile ucrianene sustin ca Ucriana va castiga clar razboiul, mergand pana la a spune chiar ca „Rusia nu reprezinta o amenintare” ci „este o hoarda de oameni cu arme”. Cu toate ca Donbassul cea mai afectata zona de distrugerile rusilor si sub controlul total al armatei ruse in ultimele saptamani, seful servicilor secrete ucrianene, Kirill Budanov, a declarat pana la sfarsitul anului razboiul se va sfarsi cu Ucriana care va recupera toate teritoriile, inclusiv zona Donbass.

Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Le este frică de agresivitatea ei. Suntem în război cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Ea nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme. Drept urmare, vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea. a spus Budanov, potrivit Sky News.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -