- Advertisement -
Acasă Politica Si totusi, emotiile nu au trecut pentru Citu. Inca o filiala voteaza...

Si totusi, emotiile nu au trecut pentru Citu. Inca o filiala voteaza motiunea „Forta Dreptei” a lui Ludovic Orban. PNL Sector 3 devinea a 12-a filiala care voteaza motiunea liderului PNL in condtiile in care este nevoie de doar 10 filiale pentru ca acesta sa poata candida la sefia partidului

- Advertisement -

Si totusi, in ciuda sustinerii masive de care benefiaza de la Cotroceni si a impartirii mormanelor cu banilor cu nemiluita in teritoriu cat timp a ocupat functia de minsitru interimar al Finantelor, lucrurile s-ar putea sa nu fie asa simple la Congres pe cat se astepta Citu, mai ales in contextul actualei crize politice pentru care acesta este vazut principalul vinovat, cel putin in randul cetatenilor care merg la vot, acest lucuri vazandu-se bine si in sondaje, PNL pierzand in jur de 7 porecente in cel mult 4 luni de zile.

PNL Sector 3 a votat la randul sau in acesta seatamotiunea „Forta Dreptei” a liderului PNL, Ludovic Orban, aceasta fiind cea de a 12-a filiala care voteaza motiunea in conditiile in care este nevoie de doar 10 filiale pentru ca acesta sa poata camdida pentru sefia partidului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here