- Advertisement -
Acasă Politica Simion cere suspendarea lui Klaus Iohannis: "Nu cred că putem rezista cu...

Simion cere suspendarea lui Klaus Iohannis: „Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani! Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui!”

- Advertisement -

Liderul AUR, George Simion, a declarat joi seara, la Romania tv, ca doreste suspendarea presedintelui Iohannis. Acesta a spus ca este profund nemltumit de actualul Executiv, despre care spune ca continua politica ultimilor 3 decenii. Acesta a spus ca de gandeste ca a sosit momentul ca presedintele sa parasesca functia, mentioand ca suspendarea se poate initia oricand.

„Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani. Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui. Vedem mari nelinişti sociale”, a declarat George Simion, la România TV.

„Nu vedem altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede deoarece acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara” a mai declarat George Simion.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here