- Advertisement -
Acasă Politica Simion dovedeste intr-un videoclip cum Malin Bot a incercat sa isi manipuleze...

Simion dovedeste intr-un videoclip cum Malin Bot a incercat sa isi manipuleze urmaritorii, prezentand garsoniera in care el locuieste drept „sediul AUR”! Malin Bot a fost filmat cum de camerele de supraveghere din zona cum incearca sa umble la un afis cu AUR si il arunca pe jos, prezentandu-l ulterior ca fiind un peisaj din „mizeria generala”

- Advertisement -

Liderul AUR, George Simion, a dovedit intr-un videcolip postat pe pagina sa de facebook felul in care a incercat Malin Bot sa isi manipuleze urmaritorii pe You Tube. Simion isi prezinta in inregistrarea video domiciliul, o garsioniera, pe care Malin Bot a prezentat-o in inregistrarea video ca fiind sediul AUR. Asta nu e tot, Malin sustine in videoclip ca zona este plina de gunoaie, intresaga asa zisa „filmare” fiind trunchiata ca sa creeze de fapt acesasta impresie, Simion filamand cum arata zona de fapt.

Poate cel mai neasteptat, cel putin pentru sustinatorii lui Malin Bot, este faptul ca acesta a fost filmat de camerele de vederi din zona cum umbla la un afis cu AUR chiar langa garsoniera unde locuieste George Simion si il arunca pe jos, vrand sa dea impreisa ca e multa mizerie in jur.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here