- Advertisement -
AcasăExtern#SlavaUcraina. Soldatii ucraineni povestesc cum sunt trimisi drept carne de tun de...

#SlavaUcraina. Soldatii ucraineni povestesc cum sunt trimisi drept carne de tun de regimul Zelenski pe campul de lupta: „Suntem doar uciși. Când ne duc la Bahmut, știu deja că voi fi trimis la moarte. Nu stiu daca ma voi mai intoarce acasa sau nu. Noi nu avem cu ce sa luptam, nu avem niciun fel de munitii. Rusia are stocuri infinite de muniții

- Advertisement -

Soldatii ucrainei au relatat pentru presa ucraineana, Kiev Indepdendent, ca sunt trimisi drept carne de tun pe campul de lupta catre regimul oligarh de la Kiev coordonat de Zelenski. Soldatii transmit ca odata trimisi cu forta pe campul de lupta stiu ca vor fi ucisi si ca nu se vor mai intoarce acasa, asta deoarece sunt aruncati in lupta cu mainile goale in fata unei armate „care are stocuri infinite de munitii”.

„Suntem doar uciși”

„Când ne duc la Bahmut, știu deja că voi fi trimis la moarte”, a declarat un soldat pe nume Volodymyr pentru Kyiv Independent.

„(Rușii) continuă să tragă în noi, dar noi nu avem artilerie – așa că nu avem cu ce să îi atacăm înapoi”, a declarat Volodymyr pentru publicația ucraineană. „Nu știu dacă mă voi întoarce sau nu. Suntem doar uciși”.

Soldații ucraineni au declarat că se pare că Rusia are stocuri „infinite’” de muniții.

Volodymyr a declarat că este bântuit de moartea camarazilor săi. Într-un caz, a amintit el pentru Kyiv Independent, a găsit un soldat de 29 de ani care zăcea mort cu răni de șrapnel la cap. În ciuda faptului că știa că tânărul era mort, el a spus că „a continuat să-i înfășoare capul (cu bandaje)” într-o încercare zadarnică de a-l salva.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -