- Advertisement -
AcasăJustitieSocant. Omul de afaceri care a care a drogat si violat doua...

Socant. Omul de afaceri care a care a drogat si violat doua minore a fost eliberat / Mama unei dintre fete: „Nu că nu mai pot să dorm. Sufar de anxietate, simt că mă sufoc văzând copilul cum stă. E dependentă de psihologi acum. Inclusiv pe doamna psiholog din România cât o sună zilnic să vorbească. Mă cheamă să dorm cu ea, are coşmaruri”

- Advertisement -

Absolut revolatator. O noua lovitura peste obrazul romanilor din partea magistratilor plaititi cu pensii speciale. Afaceristul Laurențiu Maronidis in varsta de 47 de ani, din Targu-Jiu, ridiicat la data de 1 septembrie de fortele de ordine, acuzat ca a drogat si violat doua fete de 14 si 15 ani, a fost eliberat astazi de catre judecatori.

Mama unei dintre fete a relatat cosmarul pe care il traieste fiica sa de momneul violului si pana in prezent.

Nu e ceva ce putem să aşteptăm. Edestul de groaznic ca un asemenea individ încă să fie liber şi să poată să continue ceea ce a făcut.

Cu siguranţă va mai face, pentru că nu a fost pedepsit. Cu Siguranţă nu sunt singurele fete şi mai sunt şi altele. E normal să fim tulburaţi, dar nu vorbesc de mine. Şi eu stau rău şi nu că nu mai pot să dorm. Sufor de anxietate, simt că mă sufoc văzând copilul cum stă.

E dependentă de psihologi acum. Inclusiv pe doamna psiholog din România cât o sună zilnic să vorbească. Mă cheamă să dorm cu ea, are coşmaruri. Nu acceptă situaţia. Plângea, ţipa şi făcea, nu este posibil să îi dea drumul.

Eu nu mai merg la muncă. De când m-am întors din România, eu sunt 24 din 24. O duc dimineaţa la şcoală, o iau de la şcoală. Eu nu pot să ies nici să fac cumpărăturile fără ea. Deci ea e mereu cu mine. Îmi e frică o las singură. Eu ce pot să fac altceva, decât să sper şi să sper că se va face dreptate şi că nu va fi liber. Atât. În rest, eu nu pot să fac nimic.

Una dintre fetele abuzate de milionarul din Gorj a încercat să îşi pună capăt zilelor

Una dintre fetele minore care au fost drogate şi abuzate sexual de milionarul din Gorj Laurențiu Maronidis a încercat să se sinucidă de două ori. Cele două minore sunt sub şoc emoţional şi merg la psiholog pentru a trecere peste trauma produsă de omul de afaceri.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -