- Advertisement -
Acasă Politica Sociologul Vasile Dancu publica un sondaj in care Diana Sosoaca il intrece...

Sociologul Vasile Dancu publica un sondaj in care Diana Sosoaca il intrece pe Florin Citu ca procent la „foarte mare incredere in randul populatiei”: O prajitură de weekend vreau să vă ofer. Nu cred că ati văzut vreodată un politician atât de promovat de televiziuni ca și senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă. Și nici așa o creștere de Făt Frumos în notorietate și încredere

- Advertisement -

Sociologul Vasile Dancu a postat pe pagina sa de facebook un sondaj surpirza, sau cum spune acesta „o prjitura de weekend” in care senatoarea Diana Sosoaca apare peste premierul Florin Citu ca procent in care populatia are „foarte multa incredere”. Mai exact, in timp ce premierul Florin Citu are 5% in randul populatiei care are foarte multe incredere in acesta, senatoarea Diana Sosoaca se bucura de un procent de nu mai putin de 10%, adica dublu.

UN GRAFIC ESTE MAI TARE DECÂT O MIE DE CUVINTE (3)
Dragi prieteni care mai trageți cu ochii la sondaje, o prajitură de weekend vreau să vă ofer. Nu cred că ati văzut vreodată un politician atât de promovat de televiziuni ca și senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă. Și nici așa o creștere de Făt Frumos în notorietate și încredere. Chiar mă mir cum de nu au observat și promovat personajul vreun sociolog național. Vă dau o comparație cu Premierul României, ca să nu fac vreo impietate comparând cu măririle politicii noastre. La încredere ”foarte multă” bate pe toată lumea. Ce ziceți, cine o va folosi în scurt timp pentru creșterea mușchilor unui partid mai micuț, dar drăguț?
Wekend fără griji politice vă doresc!
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Vă rog să îmi spuneți câtă încredere aveți în următoarele personalități politice, iar dacă nu ați auzit de unul dintre ei, vă rog să îmi spuneÈi: Foarte multă Multă PuÈ›ină 0% 10% Foate puÈină/Deloc 22 20% 30% Nu am auzit/Nu îl cunosc 40% 50% 60% Nu Ètiu/Nu răspund 70% 80% 90% 100% Florin CîÈu 5% 15% 26% 49% 4% Diana Șoșoacă 10% 8% 17% 47% 17% CLIMAT POLITIC ȘIAGENDĂ PUBLICĂ- SONDAJ DE OPINIE FEBRUARIE 2021 IRES”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here