Soluția lui Bădulescu pentru traficul aglomerat: Voi avea o inițiativă care să închidă sâmbăta și duminică activitățile comerciale din supermarketuri

Viceprimarul Aurelian Bădulescu vrea să depună un proiect de hotărâre de Consiliu General prin care să închidă în weekend anumite supermarketuri pentru ca acestea să se poată aproviziona mai bine și să limiteze astfel traficul greu. Mai mult acesta vrea să limiteze la 3,5 tone orice formă de aprovizionare la aceste magazine.

”Peste două săptămâni vor începe discuțiile cu marile lanțuri de supermarketuri. Eu personal voi avea o inițiativă de consilier general care să închidă pentru sâmbătă și duminică activitățile comerciale din anumite supermarketuri din București tocmai ca sâmbătă și duminică să se poată aproviziona foarte bine și să evităm prezența traficului greu pentru zonele municipiului București. Mai mult, vom limita la 3,5 tone orice formă de aprovizionare la aceste magazine, cu scuzele de rigoare”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu, în cadrl unei dezbateri publice despre ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, organizate de Primăria Capitalei.

Citește și http://dc360.ro/tariceanu-ma-gandesc-serios-la-o-candidatura-la-prezidentiale/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.