- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Campeanu: "45% din angajații din învățământul preuniversitar și 60% din universitar...

Sorin Campeanu: „45% din angajații din învățământul preuniversitar și 60% din universitar au declarat în mod echivoc că au disponibilitate de vaccinare. Am asigurarea coordonatorului campaniei de vaccinare că înainte de 8 februarie va începe acest proces destinat personalului din învățământ”

- Advertisement -

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat sambata la Digi24, ca 45% din angajatii din randul invatamantului preuniversitar a declarat este disponbil sa se vaccineze anti COVID, in timp ce in randul angajatilor din mediul universitar proecentul e de 60%. Ministrul Educatiei a spus ca a primit asigurari de la coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca dinainte de data de 8 februarie va incepe procesul destinta personalului din invatamant.

„Am asigurarea coordonatorului campaniei de vaccinare că înainte de 8 februarie va începe acest proces destinat personalului din învățământ”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Întrebat dacă este timp, astfel încât profesorii să fie imunizați până la 8 februarie, ministrul Educației a spus: „Nu, categoric nu, și chiar dacă ar fi timp să se vaccineze, vaccinul își produce efectele după ce a fost făcut și rapelul, deci evident nu este timp fizic. Însă, preocuparea noastră este, și am mai mult decât încrederea în discuțiile cu coordonatorul campaniei de vaccinare doctorul Valeriu Gheorghiță, că înainte de începerea semestrului 2 personalul din învățământ va beneficia de prioritate într-o modalitate foarte clar definită, fără a afecta niciuna dintre planificările deja făcute”, a mai spus ministrul.

Acesta a precizat că 45% din angajații din învățământul preuniversitar și 60% din universitar au declarat „în mod echivoc că au disponibilitate de vaccinare”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here