- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu: "Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri...

Sorin Grindeanu: „Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor”

- Advertisement -

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a tranmsis doua mesaje duminica dupa amaiza de la sediul PSD din Kiseleff referitoare la parlamentarele din 6 decembrie. Acesta a anuntat ca social democratii ca vor afla primii rezultatele alegerilor deoarece PSD a cooptat in echipa sa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Continunand, Grindeanu a tranmis partidelor de dreapta ca PSD nu va putea fi furat la urmatoarele alegeri. Grindeanu a tranmsis PNL si USR ca nu au nicio sansa sa deturneze votul romanilor.

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct împreună cu colegii noştri din teritoriu cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu duminică, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

„Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor” a mai declarat acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here