- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu: Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la...

Sorin Grindeanu: Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la castigarea alegerilor si cred ca aceasta abordare ne va duce la ce ne dorim in 2024, la castigarea tuturor alegerilor, locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Tinta PSD este sa castige in 2024 toate cele patru tipuri de alegeri! Sa faci spectacol doar de dragul spectacolului nu este o caracteristica a PSD, noi venim cu soluții!

- Advertisement -

Prin vicepresedintele PSD, Sorin Grideanu, a anuntat marti seara la Antena 3 ca conteaza pe actuala strategie a social demcoratilor pentru castigarea viitoarelor alegeri care vor veni in 2024, toate alegerile, adica localele, parlamentarele, europarlamentarele si prezidentialele. Acesta a spus ca cu actuala abordare, PSD a castigat ultimele alegeri, asta deoarece social demcoratii au demonstrat ca nu fac spectacol doar de dragul spectacolului, ci vin cu solutii.

„Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la castigarea alegerilor si cred ca aceasta abordare ne va duce la ce ne dorim in 2024, la castigarea tuturor alegerilor, locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Tinta PSD este sa castige in 2024 toate cele patru tipuri de alegeri”, a spus Grindeanu.

„Sa faci spectacol doar de dragul spectacolului nu este o caracteristica a PSD, noi venim cu soluții. Se puteau face lucruri de show, de spectacol, pe diverse teme, dar nu cred ca e rolul nostru de principal partid politic in Romania. Cu ceea ce sunt 100% de acord este ca PSD trebuie sa vina cu solutii, nu cu show”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here