- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu: Politica de tip userist, în care primează precum delațiunea, dictatul...

Sorin Grindeanu: Politica de tip userist, în care primează precum delațiunea, dictatul sau spartul ușii cu ranga este noua plagă socială care afectează România! La Timișoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant! Ministrul Drulă aplaudă spargerea magazinelor de la metrou cu ranga! Voi face toate demersurile instituționale ca deputat de Timiș să nu se mai repete genul acesta de atacuri nepermise!

- Advertisement -

Fostul premier, Sorin Grideanu, ataca partidul condus de Dan Barna. Prim vicepresedintele PSD se plange de ultimele actiuni politice ale USR, mentioand ca aceste incurajeaza delatiunea si dictatul, facand referire la cazul din urma cu cateva saptamani de la Timisoara, unde consiliera USR-PLUS, Ana Munteanu, organiza un „flagrant pe cont propriu la un resturant”. Acesta a dat de asemenea exemplul ministrului Tranporturilor USR-PLUS, Catalin Drula, despre care spune de asemenea ca apaluda spargerea magazinelor de la metrou cu ranga. Grindeanu anunta ca va face toata demersurile institutiomnale ca deputat de Timis pentru ca acest fel de actiuni ale membrilor partidelor politice sa nu se mai repete.

„Politica de tip userist, în care primează precum delațiunea, dictatul sau spartul ușii cu ranga este noua plagă socială care afectează România. La Timișoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant, folosind resurse publice, fapt scandalos, dovedit acum de raportul Corpului de Control al ministrului de Interne”, afirmă Sorin Grindeanu.

„Mai grav este că, potrivit documentului, inclusiv prefectul de Timiș s-a implicat activ în acele descinderi, a dat telefoane și chiar și-a trimis oameni de încredere drept `turnători de serviciu`, desi nu aveau atribuții în acest sens. Aici nu a fost doar circ, a fost și un demers ilegal. Care trebuie sa aibă consecințe. Demisia prefectului, a șefei de cabinet și a celor vinovați nu trebuie să se lase așteptate. Normalitatea poate reîncepe cu aceste demisii! Nu mai înghite nimeni `pedepse` închipuite, precum suspendarea consilierului local Ana Munteanu”, adaugă Grindeanu.

„Voi face toate demersurile instituționale ca deputat de Timiș să nu se mai repete genul acesta de atac nepermis la societatea din Timisoara. Mai ales că, din păcate, exemplul de aici nu este singular! Ministrul Drulă aplaudă spargerea magazinelor de la metrou cu ranga, iar deputatul Bulai statuează în Parlament că moralitatea e mai importantă decât legalitatea. Concluzia este clară: noua politică a USR se dovedește un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă – a la Clotilde – care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine țipă mai tare”, conchide Sorin Grindeanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here