- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu: Sa spui ca Ion Radoi de la Metrorex e PSD-ist...

Sorin Grindeanu: Sa spui ca Ion Radoi de la Metrorex e PSD-ist este ca si cum eu as spune ca Ciolos e omul lui Basescu, pentru ca l-a pus comisar!

- Advertisement -

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat luni seara intr-un interviu pentru Gandul, ca i se pare o aberatie faptul ca Ion Radoi, seful Metrorex, este asociat de catre o buna parte a opiniei publice cu PSD, mentioand ca este ca si cum el ar spune ca Ciolos este omul lui Basescu deoarece fostul presedinte l-au pus comisar. Legat de plangerile la DNA, DIICOT si chiar unele acuzatii de terorism de dupa greva de la metrou, Grideanu a declarat ca i se pare ca s-a depasit o anumita limita.

”E ca și când aș spune că Cioloș e omul lui Băsescu, pentru că l-a pus comisar. Sunt membru PSD din 1996. Nici nu am știut că a fost parlamentar PSD. Am aflat asta, dar din 2008 nu știu să fi fost domnul Rădoi activ în PSD. Aș mai da un exemplu: Florin Cîțu are legături extrem de puternice cu ING, unde a lucrat. Nu mai e cazul. Din 2008 sunt ani mulți. Asta nu înseamnă ceva”, a declarat Grindeanu.

”Să știți că amenințările cu terorismul, cu DIICOT și așa mai departe, mie mi se pare că depășesc o anumită limită. Trebuie să vezi dacă s-au respectat acei pași, cu grevă spontană și așa mai departe. Dar amenințările cu DIICOT, DNA, terorism și așa mai departe, mi se pare că sunt dincolo de un atac la domnul Rădoi sau la sindicatul de la metrou. Nu aș vrea ca aceste lucruri să fie o practică de acum încolo la adresa mișcării sindicale. Nu mi se pare că în modul ăsta trebuie gestionate lucrurile. Există o problemă punctuală, ipotetic, cu liderul X, OK, rezolvăm punctual. Dar nu în forma asta. Terorism?”, spune fostul premier.

Nu vreau să intru în chestiunea privind spațiile comerciale, din contră. Eu vorbeam de un exces pe care îl văd pe partea cealaltă, pentru că mișcare sindicală trebuie să existe. Eu înțeleg avântul pionieresc al lui Cătălin Drulă, îl cunosc, e parlamentar de Timiș, îl știu. Nu mă interesează acest meci între el și Ion Rădoi. Mă interesează dacă există ceva în afara cadrului legal făcut ori de unul, ori de celălalt, să fie sancționat. Și m-ar mai interesa să nu devină o practică această acțiune de a considera orice grevă drept terorism. Există date, faci lucrurile punctual, dar mișcarea sindicală există peste tot. Și știu aplecarea unora din actualul Guvern de a încerca să reducă spre zero mișcarea sindicală. Nu sunt de acord cu asta”, a mai spus Sorin Grindeanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here