- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu suspecteaza USR-PLUS ca are "un plan ascuns" cu Vlad Voiculescu:...

Sorin Grindeanu suspecteaza USR-PLUS ca are „un plan ascuns” cu Vlad Voiculescu: Nu am dovezi directe dar aceasta incrancenare USR PLUS de a-l propune non-stop pe Vlad Voiculescu la sanatate, viceprimar, modul ca se tin cu dintii de el ma face sa gandesc ca exista multe alte interese pentru ca este evident ca managementul pe care-l face Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii este unul prost! Si, atunci, de ce-l tii?

- Advertisement -

Fostul premier, Sorin Girndeanu, l-a atacat joi seara in mai multe randuri, pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Grindeanu a spus ca are inclusiv suspiciuni cu privire la USR-PLUS si „un plan ascuns” pe care l-ar avea in legatura cu Vlad Voiculescu. Acesta a intrebat de ce este propus Voiculescu de catre cele doua partide pentru functii importante, amntind de functia actuala de ministru al Sanatatii sau cea de viceprimar, mentionand ca este evindent ca managementul pe care il face este unul prost.

„Este un regres incredibil fata de toti predecesorii lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii. Vad ca desi sunt nenumarate exemple de lipsa evidenta de management a dlui Vlad Voiculescu, cei din USR PLUS se incapataneaza sa tina de el. Mi se pare ca depasim o anumita limita. Nu am dovezi directe dar aceasta incrancenare USR PLUS de a-l propune non-stop pe Vlad Voiculescu la sanatate, viceprimar, modul ca se tin cu dintii de el ma face sa gandesc ca exista multe alte interese pentru ca este evident ca managementul pe care-l face Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii este unul prost. Si, atunci, de ce-l tii?”, a declarat Sorin Grindeanu.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here