- Advertisement -
Acasă Politica Sosoaca: De aici din Valea Jiului incepe eliberarea! Ii invit pe mineri...

Sosoaca: De aici din Valea Jiului incepe eliberarea! Ii invit pe mineri sa se duca sa protesteze in fata lui Cutu-Cutu! Nu numai Guvernul trebuie sa cada, mai e un presedinte si un abuzator suprem, Raed Arafat! Acum, aici, trebuia să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României! Unde sunteți? Unde ești domnul președinte, iar ești la schi? Minerii nu au vitamine, nu au echipamente de protecție, muncesc și sâmbetele și duminicile la 250 de metri sub pământ!

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca i-a invitat pe minerii care protesteaza de o saptamana la Valea Jiului in subeteran sa mearga la Bucuresti si sa protesteze in fata Executivului condus de „Cutu-Cutu”. Diana Sosoaca a declarat la Valea Jiului ca „nu doar Guvernul trebuie sa cada”, ci si „abuzatorul suprem al Romaniei’ Raed Arafat. Acesta a declarat ca toti parlamentarii trebuia sa vina vina in aceste zile la Valea Jiului sa vada cum traiesc minerii, despre care spune ca nu au bani pentru echipamanete de protiectie sau munesc sambetele. Sosoaca i-a pus pe jurnalisti sa filmeze zona pentru a se vedea saracia din zona si l-a atacat ulterior si pe presedintele Iohannis, intreband daca se afla „din nou la ski”.

De ce să nu luăm noi o aprobare şi să veniţi să protestaţi la Bucureşti? Aici, ei nu vor veni. Nu au curaj, le este frică. Ei sunt cu şoferi, cu elicoptere. Suntem o mână de parlamentari care vă susţinem. Nu cedaţi! Să se dea drumul la toate minele din ţară, pentru că există soluţii economice. Ăştia de la putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluţii, credeţi-mă!”, a spus Şoşoacă. 

”Jos masca! Nu mai există pandemie! Parlamentul Cehiei a anulat starea de alertă. O să vă spună că din cauza pandemiei nu pot lua măsuri. Care pandemie? Pandemia nu există!”, a strigat Diana Şoşoacă, la microfon.

Minerii din Lupeni i-au spus senatoarei Diana Șoșoacă că nu și-au primit bonurile de masă de 11 luni, că nu își văd copiii cu săptămânile, că au soții gravide despre care nu știu cum se descurcă, că nu au vitamine, nu au echipamente de protecție, muncesc și sâmbetele și duminicile la 250 de metri sub pământ, au salarii de 1.700 de lei, se îmbolnăvesc grav în mine și în general sunt  bătaia de joc a tuturor șefilor politici.

„Diana e cu noi!”, au strigat minerii.

„Acum, aici, trebuia să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României. Unde sunteți, mă? Unde ești domnul președinte, iar ești la schi?”, a mai spus Diana Șoșoacă. Minerii și senatoarea l-au numit ‘Cuțu-Cuțu’ pe premierul Florin Cîțu.

„România este condusă de un Guvern de criminali! Romania importa carbune din Polonia si Ucraina in conditiile in care voi muriti de foame si ca tara este atat de bogata incat s-ar putea pune pe picioare in doi ani de zile, dar nu se doreste

Se doreste intrarea in faliment, investitori straini vor cumpara minele din Romania pe 3 lei si pe urma Romania va deveni definitiv sclavul strainilor, vor lua carbunele noastre si-l vor duce la statele destepte”, a zis Șoșoacă.

„De aici din Valea Jiului incepe eliberarea. Va spun ca incepe marea eliberare. Nu numai Guvernul trebuie sa cada, mai e un presedinte si un abuzator suprem, Raed Arafat, dusmanul romanilor si daca nu va rezolva problemele de ce nu v-ati lua si voi o aprobare de la Primaria Capitalei sa manifestati pasnic? Ca ei stiti ce zic de voi, da? Sa protestati in fata lui Cutu-Cutu”, a mai spus senatoarea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here