- Advertisement -
Acasă Politica Sosoaca ii acuza de "demagogie ieftina" pe colegii din Parlament si spune...

Sosoaca ii acuza de „demagogie ieftina” pe colegii din Parlament si spune ca eliminarea pensiilor speciale va pica la CCR: „Cata demagogie ieftina, dle Orban si stimati colegi! Discutam de o demagogie ieftina! Toti trebuie sa va cumparati Constitutia. Legea dispune numai pentru viitor! Ceea ce votati dvs acum se va aplica eventual la urmatoarea legislatura!!”

- Advertisement -

Senataorea Diana Sosoaca, ii acuza pe colegii din Parlament care au viotat eliminarea poensiilor speicale de  demagogie ieftina”. Acesta sustine ca legea are sanse mari sa pice la Curtea Constiutionala, spunand ca „legea dispune doar pentru viitor” si ceea ce s-a votat in urma cu scurt timp in Parlament se va aplica „eventual din urmatoarea legistlatura”. De precizat ca chiar si Diana Sosaoca , in ciuda acuzatiilor, aduse, a votat eliminarea pensiilor speciale, fiind 357 de voturi pentru, 0 voturi impotriva, 0 abtineri.

„Cata demagogie ieftina, dle Orban si stimati colegi! Discutam de o demagogie ieftina. Toti trebuie sa va cumparati Constitutia. Legea dispune numai pentru viitor. Ceea ce votati dvs acum se va aplica eventual la urmatoarea legislatura. Restul pensiilor raman valabile si nu cred ca ca va trece de CCR, sunt singur ca vor merge pe drepturi castigate. Daca doriti chiar sa schimbati legea mergeti cu juristi foarte buni”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here