- Advertisement -
Acasă Politica Sosoaca il ataca pe Voiculescu: Toate aceste normalizari ale situatiei mi se...

Sosoaca il ataca pe Voiculescu: Toate aceste normalizari ale situatiei mi se datoreaza in primul rand mie! Eu am aratat la Buzau sacii in care se pun mortii nostri! Degeaba spune Vlad Voiculescu ca nu stia! Recomand celor 25.000 de familii sa faca plangeri penale pentru profanarea decedatilor si actiuni in civil pentru despagubiri!

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca l-a atacat joi seara pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa ce acesta a declarat faptul ca nu avea la cunostinta ordinul din aprilie anul trecut care prevedea ca decedatii de coronavirus sa fie inmormantanti fara haine. Diana Sosaca a declarat la Romania tv ca descoperirea situatiei se datoreaza, sustinand ca ea a aratat la Buzau sacii in care pe pun persoanele decedate dezbracate. Acesta le-a recomandat celor 25.000 de familii care si-au inmormantat rudele decedate in acest fel sa faca plangeri penale pentru profanarea decedatilor” si actiuni in civil pentru despagubiri.

Dacă vreți să fim sinceri, toate aceste normalizări ale situației mi se datorează în primul rând mie. Eu am arătat la Buzău sacii în care se pun morții noștri. Degeaba spune Vlad Voiculescu că nu stia, numai eu am făcut de anul trecut nenumărate sesizări, s-a ajuns și la cazul Corneliei Catanga. Cum să nu stie, păi poliția se ducea să vadă dacă cosciugele sunt închise pentru că așa avea el chef?

Le multumesc și polițistilor, și preoților, și primarilor, care nu au permis aceasta profanare a morților. Ieri am menționat toate aceste aspecte și am adresat 11 întrebări și am întrebat cine răspunde de acești peste 25.000 de morți profanați. Și cine despăgubește și cum, în plan material, dar mai ales moral, aceste familii? Iei corpul neînsuflețit al doamnei Catanga și îl pui în doi saci și îl duci direct la groapă?

Cum să faci acest lucru? Recomand celor 25.000 de familii să facă plângeri penale pentru profanarea decedaților și acțiuni în civil pentru despăgubiri. Eu de ceva timp încerc să negociez cu câțiva parlamentari pot, însă suntem prea puțini pentru a adopta, un proiect de lege pentru despăgubirea acestor familii.

De la guvernare sunt puțini dispuși să asculte, dar din opoziție sunt toți de acord, nu am nimic de comentat de parlamentarii AUR și PSD. Eu am cerut să mi se comunice ordinul și studiile stiințifice care au stat la baza acestor ordine, pentru că ei își pasează responsabilitatea de la Ministerul Sănătății la Ministerul de Interne. Când voi obține aceste acte le voi face publice”, a adăugat Diana Şoşoacă,

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here