- Advertisement -
Acasă Politica Sosoaca: Minerii au zis clar: dacă nu ne dau ajutorul de căldură,...

Sosoaca: Minerii au zis clar: dacă nu ne dau ajutorul de căldură, tichetele de masă și transportul, intră în greva foamei. Greva foamei la 350 de metri sub pământ! Stau printre șobolani, mulți iau boli de la ei, din tavan curge apă!

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca, reintoarsa in Bucuresti din Valea Jiului, a declarat ca minerii care protesteaza de mai bine de 5 zile subteran, i-au transmis ca daca Executivul nu le ofera ajutor de caldura, tichete de masa si transport, vor continua protestul la 350 de metri sub pamant si suplimentar vor intra si in greva foamei.

”Oamenii au zis clar: dacă nu ne dau ajutorul de căldură, tichetele de masă și transportul, intră în greva foamei. Greva foamei la 350 de metri sub pământ… Ei stau printre șobolani, mulți iau boli de la ei, din tavan curge apă și unii jurnaliști au tupeu să întrebe de ce nu au mască?!

Masca este o chestiune politică și se mănâncă bani de toți nermernicii de la guvernare și din Parlament cu firmele lor. Oamenii ăia sunt pe cale să decedeze. Când intri în Parlament, nu mai reprezinți doar acei 10% care te-au votat, ci întregul popor.

Noi i-am oprit să vină la București pentru că știu ce înscenare vor face: vor băga instigatorii printre ei să înceapă răzmerița în București”, a spus Șoșoacă.

”Vă vorbește un om care a fost bătut și de jandarmi, și de mineri. Când eram cu capul jos, am observat niște pantofi de lac. Păi minerii nu au pantofi de lac! Eram alimentați cu apă și pâine, a fost o lovitură de stat și și-au bătut joc de mineri. Acum suportă consecințele că au fost folosiți de cel mai bolșevic președinte al României”, a adăugat Diana Șoșoacă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here