- Advertisement -
Acasă Extern Stare de urgenta la granitele Ungariei! Numarul imingratilor ilegali din Africa si...

Stare de urgenta la granitele Ungariei! Numarul imingratilor ilegali din Africa si Orinetul Mijlociu care au incercat sa intre in tara s-a triplat fata de aceeasi epriaoda anului trecut! Autortatile maghiare au descoeprti doar in ultimii 2 ani, doar in aprtea de sud a tarii, nu mai putin de 98 de tuneluri sapate de imingrati pentrua intra in Ungaria

- Advertisement -

Stare de urgenta la granitele Ungariei din cauza numarului tot mai mare de imingrati ilegali care incerca sa intre ilegal in tara. Conform Executvului de la Budapesta condus de premierul Viktor Orban, de la 1 ianuarie 2021 si pana in prezent numarul imigrantilor ilegali care au incercat sa patrunda in ungaria a crescut de pana la 3 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, 57.971 fata de 18.500.

Asa cum bine ne-am obinsuit, imingratii vine din Africa si Orientul Mijlociu. Autoritatile maghiare trag un semnal de alarma ca indivizii incearca sa patrunda intr-un numar tot mai mare sapand tuneluri, cele mai multe dintre acestea fiind in partea de sud a tarii. Mai exact, autortatile transmis ca din 2019 si pana in prezent, au descoperit doar la frontiera de sud nu mai putin de 98 de tuneluri saptatede imingrati pentrua ajunge in Ungaria.
consilierul premierului ungar pentru securitate internă, Gyorgy Bakondi, a declarat faptul ca

Ungaria nu va permite niciunui imigrant ilegal sa intre pe teritoriul tarii si sa obtina azil. Politicianul a punctat raspicat ca nu Ungaria nu va accepta directivele de al Bruxelles in ceea ce priveste imingratii ilegali si ca nu va accpeta sub nicio forma niciun fel de cote obligatorii de imigranti ilegali pe teritoriul tarii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here