Stare de urgenta, made in Romania. MAI te face sa ramai in casa si cand ai nevoie sa iesi neaparat din casa. Linkurile către documente necesare circulației în afara locuinței sunt inactive: “Account Suspended”/ Deși cele două linkuri către documentele necesare populației nu sunt accesibile, MAI atenționează asupra riscului folosirii altor platforme electronice private.

Desi este stare de urgenta si ministrul de interne Marcel Vela a anuntat faptul ca pentru a iesi din casa in conditii speciale ai nevoie de documentele necesare care se presupune ca se pot descarca de pe site-ul MAI, lucrurile nu stau in realitate deloc asa. Mai exact, niciunul dintre cele doua link-uri care atasate pe site care ar trebuie sa duca la documentele respctive nu merg, ambele fiind incative, cand dai click pe acestea aparandu-ti mesajul: “Account Suspended”.

Cu toate astea, desi prcatic tragi o vizita degeaba pe site-ul minsterului pentru cautarea respectivului document, pe site aparare urmatorul mesaj catre populatie:

“Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.”, se arată pe pagina MAI unde linkurile către documente sunt inactive.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *