- Advertisement -
Acasă Politica Stelian Ion o contrazice pe Raluca Turcan dupa ce a spus ca...

Stelian Ion o contrazice pe Raluca Turcan dupa ce a spus ca sporurile magistratilor ajung la 85% din venit: „Există o lege, nu se poate depăși 30% din aceste venituri pentru a calcula sporurile, deci sporurile nu pot depăși 30%! O sa ii trimit ministrului Muncii specialisti care sa ii explice sporurile din justitie!

- Advertisement -

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a contrazis-o intr-un interviu pentru RFI, vineri dimineata, pe Raluca Turcan, in privinta sporurilor din magistratura, dupa ce ministrul Muncii a spus ca acestea ajung la 85% din venit. Stelian Ion a spus ca exista o lege care spune ca nu pot depasi 30% si ca ii va trimite ministrului Muncii specialisti care sa ii explice despre sporurile din Justitie.

„Există o lege, nu se poate depăși 30% din aceste venituri pentru a calcula sporurile, deci sporurile nu pot depăși 30%, însă acestea sunt probleme de comunicare. Ce-mi doresc eu și voi face chiar în ziua de astăzi este să desemnez pe cineva din minister în grupul de lucru care există la Ministerul Muncii, pentru a discuta aplicat și despre situația magistraților, pentru a fi acolo în acel grup de lucru cineva care cunoaște aceste aspecte și care ar putea avea un rol foarte bun în cadrul acelor discuții”, conform Mediafax.

„Cred că discuția referitoare la sporuri trebuie purtată în termeni generali, raportat la cum au fost construite aceste sporuri, nu cu privire la magistrați, cu privire la toate categoriile, pentru că dacă scotocim, putem găsi situații foarte ciudate cu privire la toate categoriile profesionale. N-aș vrea să ne blocăm în discuții pe magistrați, pentru că e o chestiune care trebuie abordată general”, spune ministrul Justiției.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here