- Advertisement -
AcasăExternStoltenberg dupa 9 luni de razboi in mijlocul Europei: Țările NATO și-au...

Stoltenberg dupa 9 luni de razboi in mijlocul Europei: Țările NATO și-au epuizat cea mai mare parte a stocurilor de arme, în acest sens, a devenit necesară creșterea producției lor

- Advertisement -

In cazul in care inca mai sperati ca razboiul dintre Rusia si SUA de langa Romania, razboi care tine deja de 9 luni, s-ar putea termina in perioada urmatoare, secretarul general al NATO vien astazi cu un anunt care nu releva nimic bun. Cu toate ca periodic asistam la o escaladare a conflictului intre principalele puteri militare/nucleare in Ucrainei, Jens Stoltenberg, a recunoscut ca tarile NATO si-au epuizat cea mai mare parte a stocurilor de arme, mentionand ca a venit vremea pentru cresaterea producetiei acestora.

Țările alianței nord-atlantice și-au epuizat cea mai mare parte a stocurilor de arme, în acest sens, a devenit necesară creșterea producției lor, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

„Trebuie să ne amintim: prețul pe care îl plătim este măsurat în bani, iar prețul pe care Ucraina îl plătește este măsurat în vieți, în sânge – în fiecare zi, și suntem obligați să-i sprijinim”, a rezumat Stoltenberg.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -