- Advertisement -
AcasăExternStoltenberg incurajeaza Kievul in retorica impotriva negoicerilor: "Multe războaie se încheie prin...

Stoltenberg incurajeaza Kievul in retorica impotriva negoicerilor: „Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă”

- Advertisement -

Dupa 9 luni de razboi care escladeaza continuu intre Rusia si SUA in mijlocul Europei, secretarul general al NATO a incurajat indirect vineri, intr-o conferinta de presa, „logica” continuarii luptelor de catre Kiev si refuzul de a purta negoiceri. Stolenberg a recunsocut ca razboaiele se inchid la masa negocierilor, mentionand insa ca „asta depinde foarte mult de ceea ce se intampla pe campiul de lupta”.

„NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi”, a declarat Jens Stoltenberg într-o conferinţă de presă susţinută înaintea reuniunii miniştrilor de externe din Alianţă care va avea loc săptămâna viitoare la Bucureşti.

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă”, a spus Stoltenberg.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -