- Advertisement -
AcasăExternStoltenberg spune ca Putin e praf si o ia din nou pe...

Stoltenberg spune ca Putin e praf si o ia din nou pe coaja: „S-a gândit că poate câștiga în Ucraina în câteva zile. Nouă luni mai târziu, Rusia continuă să sufere eșec după eșec. Trebuie să fim pregătiți să sprijinim Ucraina pe termen lung”

- Advertisement -

Dupa 9 luni de razboi care escladeaza periodic in estul Europei, razboi din care principalii perdanti sunt in primul rand Ucraina si apoi Europa, Stoltenberg continua sa prezinte propria sa realitate, de unde aflam ca Rusia sufera infrangere dupa infrangere. Stoletenberg a mentioant ca avand in vedere situatia favorabila Ucrainei, Kievul trebuie sprijinit militar „pe termen lung”.

„S-a gândit că poate câștiga în Ucraina în câteva zile. Nouă luni mai târziu, Rusia continuă să sufere eșec după eșec. Iar ucrainenii continuă să-și elibereze teritoriul de sub ocupație. Mai recent, Herson”, a spus Stoltenberg, potrivit Unian.net.

„Rusia este pregătită să sufere pierderi semnificative. Și este gata să provoace suferințe teribile poporului ucrainean. Am văzut drone și rachete lovind orașe ucrainene, civili și infrastructură critică. Prin urmare, trebuie să fim pregătiți să sprijinim Ucraina pe termen lung”, a adăugat el.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -