- Advertisement -
AcasăPoliticaStres mare la stat degeaba. In plina criza economica, Parlamentul a votat:...

Stres mare la stat degeaba. In plina criza economica, Parlamentul a votat: spor de 25% pentru angajatii Agentiei Nationale de Integritate pentru „suprasolicitare neuropsihica”. Angajatii ANI avea deja alte doua sporturi ca totalizau peste 30% din salariul de baza

- Advertisement -

In plina criza economica, cu una dintre cele mai mari inflatii din Europa, dupa ce in 2022 au aruncat cu ajutoare in stanga si in dreapta, in timp ce investitiile nu exista in nicio zona, parlamentarii au votat ca angatatilor Agentiei Nationale de Integritate sa le fie crescute sporurile cu 25% pentru „suprasolicitare neuropsihica”.

Mai mult, votul Parlamentului a venit in conditiile in care angatii Agentiei Nationale de Integritate aveau deja alte doua sporuri ca totalizau peste 30% din salariul de baza.

Unul dintre sporurile de 15% se da gestionarea datelor si informatiilor clasificate.  Celalalt spor de 15% este pentru conditii vatamatoare. De acest ultim spor beneficiaza inclusiv soferii instiutiei.

Asta nu e tot, cei care au titlul de doctor beneficiaza de 50% din salariul minim brut aflat in plata. Cu noile sporuri, un salariat de la ANI va sari cuantumul de 50% din salariul de baza. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -