- Advertisement -
AcasăPoliticaStroe ne spune ca nu e niciun conflict in coalitie iar temele...

Stroe ne spune ca nu e niciun conflict in coalitie iar temele principale sunt bunul mers al tarii si al economiei: Obiectivele noastre sunt de a proteja cetăţenii şi locurile de muncă, de a redresa economia şi a menţine stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR

- Advertisement -

Purtatorul de cuvant la PNL care nu este nimeni altcineva decat fostul minsitru ramas al Sportului ramas in boxeri in timpul unei emisiuni, scoate din nou capul pe de ferestra sa ne spuna cat de mult munceste PSD si PNL pentru binele tarii, asta dupa ce mai noua au suaprataxat munca part time ca sa aiba banide vouchere, pensii si alte pomeni de acest fel. Stroe spune ca nu exista niciun conflict in coalitie si ca la sedintele tot mai dese ale coalitie se dezbat problemele tarii.

„E nevoie să clarificăm povestea scenariilor din PNL, ca să înceteze orice fel de speculaţie: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea şi coaliţia de guvernare la ultima şedinţă de birou politic al partidului. Nu e posibil ca orice şedinţă de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de ştiri venite «pe surse» şi scenarii pe care le fac alţii pentru noi. Ne-am întâlnit şi ne vom mai întâlni în şedinţe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice”, a scris Ionuţ Stroe, joi pe Facebook.

„De a proteja cetăţenii şi locurile de muncă, de a redresa economia şi a menţine stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene, precum şi a garanta securitatea ţării şi siguranţa cetăţenilor. Când Partidul Naţional Liberal va avea de anunţat o decizie, o va face public, prin reprezentaţii săi, ca şi până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a completat Stroe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -