- Advertisement -
Acasă Extern SUA. Au dorit mutliculturalism si au primit. Sase tigani au jefuit 600...

SUA. Au dorit mutliculturalism si au primit. Sase tigani au jefuit 600 de biserici in SUA. 85 dintre biserici au fost jefuite in doar 24 de ore. Tiganii si-au cumaprat deja din banii furati masini scumpe

- Advertisement -

Au dorit mutliculuralism si au primit. Sase tigani au jeguit nu mai putin de 600 de biserici din Statatele Unite. 355 din cele 600 de lacasuri cult de la care au furat se afla doar in Florida. Tiganii au reusit sa fure in total aproximativ 750.000 de dolari iar din banii furati si-au cumaprati msini scumpe. Conform informatiilor, invidivizii au jefuit in doar24 de ore nu mai putin de 85 de biserici.

Operaţiunea „Să nu furi”, cum a fost botezată de autorităţile americane, a început în decembrie anul trecut, la sesizarea a peste 20 de biserici jefuite. Aşa au fost identificaţi şase cetăţeni români care participau la furturi.

„Ceea ce este atât de trist este că atât de multe biserici au fost afectate de pandemie şi mulţi dintre membrii noştri, chiar şi cei seniori, chiar dacă noi le oferim opţiuni online, ei nu au încredere în ele aşa că trimit cecurile prin poştă”, a spus Mark Griffin, pastor american.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here