Acasă Extern SUA bolsevica. Parler, singura retea sociala conservatoare cunoscuta in lume, suspendata si...

SUA bolsevica. Parler, singura retea sociala conservatoare cunoscuta in lume, suspendata si de Amazon si de Apple din aplicaţia sa App Store dupa ce ieri a fost interzisa de Google Play! Motivul? Reteaua de socializare isi „permitea” sa transmita mesajele presedintelui Donald Trump! CEO-ul Parler, John Matze: „Decizia Amazon dovedeste o incercare de a elimina complet exprimarea liberă de pe internet”

Dupa 3 decenii de la caderea comunisului in estul Europei, bolsevismul renaste in tara pana acum ceva vreme, era consdierata un simbol al capitalsimului, chiar in Statele Unite. Dupa ce ieri Google anunta ce va elimina site-ul de soicilizare „Parler” pe motiv ca isi permite sa transmita mesajele liderului de la Casa Alba, astazi si Amazon si si Apple anunta la randul lor ca urmeaza sa elimine la randul lor „Parler”.

Atat Google, cat si Apple , cat si Amazon au luatd decizia din acelasi motiv, site-ul de socializare „Parler” isi permite sa tranmsite si opinii conservatoare, implicit mesaje ale presedintelui in functie Donald Trump. Cum azi cenzura e in floare si nu prea mai ai voie sa existi doar daca esti progresist, presa si mai bogatii Amercii au sarit pe rand la comanda la gatul „Parler”, decizand sa inchida definitiv gura lor si celor care emiteau pareri pe respectiva retea sociala.

CEO-ul Parler, John Matzem, a declarat ca atacul la adresa retelei de socialziare pe care o conduce, nu reprezinta nimic alteva decat incercari de a elimina complet exprimarea libera pe internet.

„Decizia Amazon dovedeste o incercare de a elimina complet exprimarea liberă de pe internet”a declarat CEO-ul Parler, John Matzem.

Matze i-a acuzat pe giganții tehnologici din Silicon Valley de un „efort coordonat știind că opțiunile noastre vor fi limitate și știind că acest lucru va provoca cel mai mare prejudiciu, întrucât președintele Trump a fost interzis de companiile tehnologice”.

Fiul lui Trump, Donald Trump, Jr., a descris situația într-un tweet ca o „epurare de idei conservatoare și lideri de gândire”.

Parler, „Twitter pentru conservatori”, a fost folosit de susținătorii președintelui Donald Trump pentru a-și exprima ura și a amenința violența care a culminat cu revoltele de miercuri de la Capitolul SUA, au spus giganții tehnologici.

„Recent, am văzut o creștere constantă a acestui conținut violent pe site-ul dvs. web, care încalcă toate condițiile noastre”, a declarat echipa de încredere și siguranță Amazon Web Services într-o scrisoare către Parler obținută de NBC News.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here