SUA: Poliția din statul Massachusetts cere infractorilor să-și amâne activitatea până trece valul de caniculă: Din cauza temperaturilor extreme, cerem celor care se gândesc să comită infracțiuni să amâne până luni

Poliția din Massachusetts a cerut locuitorilor să nu comită infracțiuni până nu trece valul de căldură, scrie ABC News.

În jur de 93 de milioane de oameni au fost primit avertizări de temperaturi extrem de ridicate pe perioada weekendului. În Massachussetts, autoritățile se așteptau ca temperatura să atingă și 44 de grade C în unele zone, potrivit WCVB. 

Mai multe departamente de poliție au solicitat celor care aveau de gând să comită infracțiuni să se abțină cât timp temperaturile rămân la fel de ridicate, rugând să “nu fie puși să răspundă apelurilor în aceste condiții”. 

“Din cauza temperaturilor extreme, cerem celor care se gândesc să comită infracțiuni să amâne până luni”, a postat departamentul poliției din Braintree pe Facebook. 

“Este îngrozitor de cald afară. Să comiți infracțiuni pe căldura asta te aduce la un alt nivel al delicvenței și este, de asemenea, foarte periculos.” 

Autoritățile au sugerat cetățenilor să rămână în casă, să dea drumul la aer condiționat și să urmărească al treilea sezon din “Stranger Things”. 

Departamentul de poliție din Malden s-a alăturat inițiativei, anunțând că activitatea infracțională este “suspendată până la noi dispoziții”. 

HEAT ADVISORY: ALL CRIMINAL ACTIVITY IS BEING PUT ON HOLD UNTIL FURTHER NOTICE It is going to be extremely hot over…

Publicată de Malden Police pe Sâmbătă, 20 iulie 2019

Citește și https://dc360.ro/duamna-duce-dorul-usl-ului-asa-ca-propune-un-usl-2-0-drept-alternativa-contra-lui-iohannis-solutia-din-punctul-meu-de-vedere-este-aceea-de-a-crea-o-alternativa-a-ceea-c/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.