- Advertisement -
AcasăPoliticaSUA primeste ce merita! Presedintele Alzheimer al SUA anunta ca ridica...

SUA primeste ce merita! Presedintele Alzheimer al SUA anunta ca ridica incepand de anul viitorul plafonul de imingrati ilegali de 10 ori

- Advertisement -

“Fiecare pasare pe limba ei piere” cam asa s-a putea spune desre Statele Unite ai caror cetateni intens manipulati 24/24 de oficine de presa precum CNN sau New York Times au facut intcmai ce au vrut niste baieti super bogati din zona oamenilor de afaceri, a politicienilor, jurnalisti si alti “influcenceri” votandu-l pe Alzheimer Biden la Casa Alba.

Administratia Democrata a anuntat ca incepand de la anul plafonul de imingrati ilegali primiti in SUA va fi ridicat de nu mai putinde 8 ori, daca in vremea fostului presedinte american Donald Trump acesta era de 15.000, Biden l-a ridicat la 125.000 incepand de anul viitor. Anuntul in acest sensa fost facut de Departamentul de Stat de la Washington.

Reamintim in acest sens ca potrivit celul mai nou recensemanat facut public la mijlocul lunii august populatia alba este in scadere continua in SUA. Daca in anul 1970, populatia alba masura 87,5% din populatie, astazi acesta a ajuns doar 61,6% din populatia Satatelor Unite.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here