- Advertisement -
Acasă Politica Succes in Parlament. Toate partidele in afara USR-ului au votat impotriva predarii...

Succes in Parlament. Toate partidele in afara USR-ului au votat impotriva predarii educatiei sexuale in scoli. Senatorul PSD Călin Gheorghe Matieș: „Orele de educatie sexuala cuprindeau practica masturbării dupa cum o cere OMS! Copii erau ghidati catre homosexualitate asa cum se intampla in SUA sau Canada! USR-ul a vrut ca orele de sexualitate să fie ținute de ONG-uri și să nu facă parte din curricula Ministerului Educației! Adică să vină oricine și să predea ce o vrea iar Ministerul Educației să nu aibă nimic de spus”

- Advertisement -

Succes in Parlament impotriva predarii asa zisei ore de educatie sexuala, care de fapt in traducere insemna o ora de promovare a propagandei comunitatii LGBT si a devierilor sexuale, altele decat cele normale, heterosexuale. Toate partidele au votat impotriva educatiei sexuale in scoli, mai putin partidul condus de Dan Barna.

Ce s-ar fi intamplat daca orele de edcuatie sexuala ar fi intat in practica?

Intre altele, inca de la varste grade , respectiv din clasele pregatitoare/ claseleprimare, elevii erau invatati nimic mai mult, nici mai putin, decat practica masturabarii,exact asa cum o cere Orgnizatia Mondiala a Sanatatii, care eprevede intre altele placerea copilului de a isi atinge si de a se amasturba de la varsta de 4 ani. Asa cum am spus copii nu erau invatati sa tolereze alte minoriati sexuale, ci incuraja transformarea orinatarii sexuale a acestora in specificul LGBTIQ. O alta controversa care ar fi intrat in aplecare de asemenea ar fi fost faptul ca orele nu ar fi intrat in curricula Ministerului Educației, ca ar fi urmat exact ca la scolile/ universitatile din strainatate, ca orele de edcuatie sexuala sa fie tinute de catre ONG-uri. Pe scurt, ONG-urile ar fi urmat sa vina sa predea in locul profesorilor edcuatia sexuala iar ministerul Educatiei nu puatea nterveni cu nimic in legatura cu desfasurarea acestora.Mai mult, acordul aprtintilor asupra acestui gen de ore ar fi urmatsa fie eliminat.

Partidele care au respinds predarea educatiei sexuale in scoli, spun ca la un moment dat USR-istii le-au reprosat turor celorlalte partide care nu acceptat asemena mizerii, ca asra le cere Europa romanilor iar Romania ar trebuie sa se confomeze.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here