- Advertisement -
Acasă Extern Suedia, tara cu cea mai mare criminalitate si numar de atacuri armate...

Suedia, tara cu cea mai mare criminalitate si numar de atacuri armate din Europa. Desi autoritatile incearca indrepte situatia, numarul atacurilor armate ale imigrantilor ilegali impotriva suedezilor este in continua crestere! Tara are o rata de oameni omorati prin impuscare de 2,5 ori mai mare decat media europeana. Atacatorii sunt imigranti negri din Africa si imingrati din Orinetul Mijlociu

- Advertisement -

Si iata cum „conspiratinostii” au avut si de acesta data dreptate sau cum ar spune apostolii corectitudinii politice, iata cum „extrema dreapta” a prognozat exact ce se intampla cand amesteci culturile si rasele intre ele.

In ciuda faptului ca autoritatile suedeze, care s-au trezit de 2-3 ani incace (dupa ce au primit imingrati peste imingrati in tara, astfel ca in prezent 15% din populatia Suediei este compsua din indivizi din Africa si Orinetul Mijlociu) incerca sa repare o situatie extrem de grava, si anume numarul atacurilor aramte in crestere de la un an la altul din Suedia, efortul autortatilro este in zadar, intamplandu-se exact opusul.

Dupa ce deja anul trecut, numarul atacurilor armate si al suedezilor impuscati a ajuns la un nou record in istoria tarii, deja in acest an, dupa primele 8 luni din acest an, se prognozeazaca in 2021 se va bate la randul sau recordul absolut in Suedia in ceea ce priveste numarul de atacuri aramte si suedezi atacati/omorati de catre hoardele de imigranti ilegali din Africa si Orinetul Mijloxciu.

Pentru a avea o imagine mai clara, desi de necrezut poate in prezent, timp de decenii bune, pana la inceptul anilor 90, Suedia nu cunostea criminalitatea, rata de crminalitate fiind apropae de zero, insa astazi, vorbim de tara care confrom cifrelor facute publice, in utlimii 15 ani a avut cele mai multe atacuri aramate si populatie nativa omorata in plina strada impuscata sau ataca cu sabii de hoardele de imingrati ilegali din Uniunea Europeana.

Concret, pentru a ne da seama despre ce fenomen vorbim, la sfarsitul lunii mai, intr-o suburbie din Gothenburg, a doilea oras ca dimensiune din Suedia, o gloata de imigrnati ilegali din Africa au atacata tmai multi sudezi pe strada furdunad-le bunurile si omorand cu sabii si prin impuscaturi mai multi suedezi care s-au impotrivit.

Cateva zile mai tarziu, o alta turnma de imingrati iegali, de data asta din orientul Mijlociu au atatcat tot in acelasi oras mai multi suedezi, furandu-le de asmenea bunurile si ucigand o parte dintre acestia.

La incpetul lunii iunie un barbat dintr-un magazin alimentar din apropiere a fost impuscat in spatele capului, considerat a fi un act de razbunare pentru batalia ganglandului.

Cateva zile mai tarziu, un politist din Biskopsgarden, o alta suburbie a orașului, a fost impuscat mortal de cateva mai multi imingrati.

La sfairstul lunii iunie, un barbat a fost ucis intr-o frizerie din Frolunda, inca o suburbie.

Notand faptul ca articolul despre care vorbim a fost scris in presa din straintate la data de 24 iulie, iar doar o foarte mica din faptele imigrantilor ilegali ajung din pacate in presa care ii pupa in fund, ultimul incident grav prezentat de mass media s-a petrecut la inceputul lunii iulie, cand doi copii au avut norocul sa supravietuiasca saptamana trecuta dupa ce au fost prinsi in focul incrucisat al unei alte focuri de foc, de data aceasta in Visattra, la marginea Stockholmului, capitala Suediei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here