Acasă Politica Sunt din nou apele tulburi in PSD Bucuresti! Firea a declarat raspicat...

Sunt din nou apele tulburi in PSD Bucuresti! Firea a declarat raspicat in sedinta PSD pe Capitala ca nici nu vrea sa auda de intoarcerea lui Robert Negoita in partid! Fostul primar al Capitalei ii are de partea sa pe fostii primari PSD ai sectoarelor 5 si 6

Daca in ultimele luni, cel putin in apraritiile publice, social demcoratii au dat senzatia faptului ca apele s-au mai linisitit in partid, in sedinta PSD Bucuresti lucurille au stat radical diferit. Conform informatiilor din interiorul partidului, Gabriela Firea s-a contrat cu colegii sai de la Bucuresti pe subiectul Robert Negoita. In ultimele saptamani, exista din nou discutii potrivit carora Robert Negoita s-ar putea intorace in PSD dupa ce a plecat din partid la sfaristul verii anului trecut, adica in urma cu 4 luni. Gabriela Firea nu adminte asa ceva si ii are de partea sa pr fostii primari ai sectoului 5 su 6 , respectiv pe Daniel Florea si Gabriel Mutu.

„Este subiectul nr.1 în organizația București, azi. E un subiect delicat care a inflamat o parte din organizație. În primul rând, a inflamat-o pe Firea. Gabriel Mutu și Daniel Florea s-au declarat foarte solidari cu Firea. Nu poate să rămână așa, ori va escalada în curând, ori se va termina aici. Firea a spus că este o chestiune de ‘ori, ori’.”, au declarat sursele citate.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here