- Advertisement -
AcasăPoliticaSURSE Utimele zile ale lui Superman. 42 de organizatii din 48 ii...

SURSE Utimele zile ale lui Superman. 42 de organizatii din 48 ii cer sa demisioneze, insa liderul PNL refuza. Un congres al PNL ar urma sa aiba loc fara incunviintarea lui Citu pe data de 10 aprilie, unde urmeaza sa ii fie luat capul

- Advertisement -

Daca tot avem un razboi langa noi, #echipacastigatoare s-a decis sa ne faca sa mai uitam de tragedia care are loc la cativa pasi de Romania si sa ne faca sa radem cum nu am mai ras de vreo 6 luni, la ultimul caravana de circ oferita de acestia. Desi toata vara trecuta #echipacastigatoare i-a facut campanie lui Florin Citu, reusind performanta de a scoate de pe agenda publica timp de 3 luni orice alt subiect, astazi Superman sta cu kryptonita legata de gat de proprii colegi din #echipacastigatoare.

Potrivit informatiilor de ultima ora, #echipacastigatoare, care ii gadila orgoliul lui Citu pana in urma cu cateva saptamani, i-a cerut capul lui Citu in acesta seara. Mai exact, vicepresedintii PNL, Rares Bogdan, Lucian Bode si Iulian Dumitrescu, i-au cerut liderului PNL sa cedeze scanunul de presedinte al partidului premierului Nicolae Ciuca, insa Florin Citu a refuzat categoric. Drept urmare, potrivit acelorasi informatii, un nou Congres PNL urmeaza sa fie orgnizat fara incuviintarea lui Citu la data de 10 aprilie, Congres in care Citu va fi decapitat de la copnducere si inclocuit cu Niciolae Ciuca.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -