- Advertisement -
Acasă Politica Tanczos Barna: ”Am modificat ordinele de derogare! Foarte pe scurt: turiștii străini...

Tanczos Barna: ”Am modificat ordinele de derogare! Foarte pe scurt: turiștii străini nu vor putea veni în România la vânătoare! Blana și craniul sunt în județul Covasna, la acea asociație de vânătoare! Nu poate să plece din ţară. Este faptă penală dacă pleacă din ţară!

- Advertisement -

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat vineri dimineata ca in urma vantorii ursului Arthur din urma cu 2 zile, a decis sa interzica vanatoarea animalelor de catre straini in Romania. Legat de informatiile aparute cum ca blana si craniul ursului vanat ar fi ajuns in Austria la printul vanatator, acesta a spus ca blana si craniul se afla in prezent in tara, in judetul Covsana, la o asociatia de vanatoare. Ministrul mediului a spus ca acestea nu pot sa plece din tara deoarece reprezinta o fapta penala.

”Am modificat ordinele de derogare, astfel încât totul să fie mult mai clar. Intervenția să se desfășoare în maxim 15 zile și să se facă de către Asociația care se ocupă de zona respectivă (…) Foarte pe scurt: turiștii străini nu vor putea veni în România la vânătoare”, a explicat Tanczos Barna, la Realitatea PLUS.

„Trofeul este în ţară. Blana și craniul, asta înseamnă trofeu, din câte am înțeles. Nu, nu pleacă nici într-un fel din țară. Nu va pleca, nu există aşa ceva. Nu poate pleca. Nu știu de ce a dat banii (prințul – n.r.). Blana și craniul sunt în județul Covasna, la acea asociație de vânătoare. Nu poate să plece din ţară. Este faptă penală dacă pleacă din ţară, nu poate pleca din ţară. Este o discuţie întreagă de ani de zile cu vânătorii de ce nu se poate scoate din ţară. Nu se poate! Punct”, a declarat ministrul Mediului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here