Tăriceanu, probleme acasă la Tudorel! Şeful ALDE a fost întampinat de către ieşeni cu huiduieli: Tu şi Dragnea să vă duceţi la puşcărie! Eşti un infractor!

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost huiduit sâmbătă la Iaşi, în faţa Teatrului Naţional, unde urma să participe la o acţiune de partid, mai multe persoane strigând “Mincinosule“,“Trădătorule“ şi “Hoţule“.

Liderul ALDE a ajuns cu maşina la Teatrul Naţional din Iaşi, pentru a participa la evenimentul de prezentare a candidaţilor partidului la alegerile europene, fiind huiduit de mai mulţi oameni adunaţi în faţa clădirii, notează News.ro.

Protestatarii au strigat “Mincinosule”, “Infractorule”, “Hoţule” şi “Eşti un infractor. Tu şi Dragnea să vă duceţi la puşcărie”. 

În acelaşi timp, peste o sută de membri ALDE aflaţi pe scările Teatrului Naţional au scandat “Tăriceanu preşedinte”.

Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de alţi membri din conducerea partidului, participă sâmbătă la Iaşi la conferinţa regională de prezentare a candidaţilor ALDE la alegerile europarlamentare.

La eveniment sunt prezenţi peste 600 de membri ALDE din judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Vaslui.

Citeşte şi http://dc360.ro/corina-cretu-pro-romania-sprijina-conditionarea-acordarii-fondurilor-ue-de-o-justitie-independenta-am-purtat-negocieri-cu-doua-grupuri-din-parlamentul-european/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.