- Advertisement -
Acasă Politica Tarziu o ironizeaza pe Clotilde dupa schimbarea stemei primariei sectorului 1: "Clotilde...

Tarziu o ironizeaza pe Clotilde dupa schimbarea stemei primariei sectorului 1: „Clotilde Armand a schimbat stema Primăriei Sectorului 1 cu o caricatură, asta dupa ce nu a reușit să stîrpească șobolanii. Propun ca simbol al pseudo-administrației sale un șobolan”

- Advertisement -

Co presedintele AUR, Claudiu Tarziu, o ironizeza vineri seara, pe pagina sa de facebook, pe Clotidle Armand, dupa ce aceasta a schimbat stema primariei Sectorului 1. Acesta spune ca noua stema pare o carciatura si ca cel mai potrivit pentru Sectorul 1 in prezent ar fi fost un sobolan.

Postarea integrala a lui Clotilde Armand: 

Pe Facebook, Clotilde Armand a schimbat stema Primăriei Sectorului 1 cu o caricatură. Ea deja apare pe documente, pe calculatoarele angajaților, ceea ce este o batjocură.
Actuala stemă a municipiului București a fost definitivată în anul 1994, însă ea a preluat în esență vechea stemă din secolul al XIX-lea, din vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Stemele orașelor sunt simboluri istorice și țin de o știință, heraldica, nu de moftul primarului.
Pe ea apare coroana domnitorului Mircea cel Bătrân, acvila cruciată, Sf. Dumitru, sfînt militar, purtînd crucea și sulița. Ocrotitorul Capitalei este Sf. Dimitrie cel Nou, moaștele sale fiind la Catedrala Patriarhală.
Doar bolșevicii și-au permis să schimbe stema orașului, dar pînă și acea ,,stemă” era mai bună decât caricatura doamnei primar.
Probabil femeii fără patrie îi displace și deviza ,,Patria și dreptul meu”.
Clotilde Armand nu a reușit să stîrpească șobolanii.
Propun ca simbol al pseudo-administrației sale un șobolan.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here