Teodorovici: Cândva o să candidez și la Președinția României! Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta e surpriză

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marți seara, într-o emisiune la TVR 1, că intenționează să candideze „cândva” la funcția de președinte al României și se declară convins că va și câștiga.

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranță. Aveți ca mărturie clară: cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta este surpriză. Știu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a declarat Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă va fi doar candidat sau și președinte, acesta a replicat: „Când spun că fac un lucru, îl fac. Nu candidez ca să candidez. Nu sunt un laș”.

Ministrul Finanțelor a evitat să spună dacă ar candida din partea PSD. „Sunt multe variante politice posibile, dar sigur va fi”, a adăugat Teodorovici.

Întrebat despre candidatul PSD la Președinție în acest an, Teodorovici a afirmat că președintele PSD a anunțat foarte clar că după alegerile europarlamentare se va face analiza de rigoare în partid. „Se va stabili clar cum se merge: cu ALDE, PSD, împreună. Cei care conduc partidul și coaliția decid”, a adăugat el.

Teodorovici a mai spus că, dacă PSD vrea „cu adevărat” să câștige alegerile prezidențiale, atunci va câștiga: „PSD nu o să piardă ceva, când luptă cu adevărat și vrea să câștige. PSD poate cu adevărat să câștige, dacă-și dorește acest lucru”.

El susține că PSD îl poate învinge pe președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale din acest an.

Citește și https://dc360.ro/roxana-wring-am-sesizat-comisia-europeana-cu-privire-la-ajutorul-de-stat-ilegal-acordat-companiilor-municipale-de-catre-firea/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *