Toader, dupa informațiile apărute în presă că ar urma să fie demis de colegii PSD-iști: Există viață și după ministeriat!

Ministrul Justiției a postat, joi, pe Facebook, un anunț legat de posibilitatea de a fi demis din fruntea ministerului.

“Constat faptul ca exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa ministeriat !”, a scris ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul Justiţiei ar urma să fie schimbat din funcţie dacă nu semnează ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi de Procedură Penală, au declarat, pentru G4Media.ro, mai multe surse politice şi guvernamentale.

Potrivit surselor, Toader nu ar fi dispus să-şi pună semnătura pe OUG, mai ales după ce experţii Comisiei Europene au refuzat să-şi dea acordul pe modificările propuse.

Citește și https://dc360.ro/ciolos-salutam-initiativa-presedintelui-iohannis-de-a-propune-organizarea-referendumului-pentru-justitie-nu-i-lasa-sa-scape-hai-la-vot-avem-o-coalitie-mincinoasa-care-a-pretinde-de-mai-bine-de-do/

Liderul PSD Liviu Dragnea a reacționat imediat după declarația de presă a președintelui Klaus Iohannis prin care a fost anunțat un referendum pe justiție în data de 26 mai. În cadrul unei conferințe de presă comune cu liderii PNȚCD și PER (Partidul Ecologist), care au semnat un protocol de colaborare cu PSD pentru alegerile europarlamentare, atacurile la Iohannis au venit nu doar din partea lui Dragnea, ci și dinspre noii aliați ai PSD, în special din partea lui Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *