Toader, răspicat către Dragnea: Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate față de multele dezinformări! Nu am blocat adoptarea actelor normative!

Ministrul demisionar al Justiției Tudorel Toader a acuzat ”multele dezinformări” și a precizat că nu a blocat și nu a întârziat adoptarea unor acte normative. El a susținut că nu va rămâne pasiv față de dezinformări și va publica luni situația statistică. 

”MJ nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative. Mulțumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil că durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea și până la ieșirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile. Felicit pe toți colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovadă unei depline responsabilitati și a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publică și situația statistică ! PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate față de multele dezinformări !”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Precizarea lui Toader vine după ce, sâmbătă, Liviu Dragnea a acuzat Ministerul Justiției că ar fi blocat ordonanța de urgență pentru simplificarea procedurilor la achizițiile publice.

Citește și http://dc360.ro/%e2%80%8bvideo-o-problema-de-sanatate-publica-nerezolvata-de-zeci-de-ani-si-noile-promisiuni-fanteziste-ale-lui-dragnea-20-de-centre-de-radioterapie-pentru-copii-si-adulti-pana-in-2020-rmn-si-ct-in/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.