- Advertisement -
AcasăPoliticaToata #echipacastigatoare l-a uitat pe Citu. Ionut Stroe: Era evidentă nevoia de...

Toata #echipacastigatoare l-a uitat pe Citu. Ionut Stroe: Era evidentă nevoia de o soluţie mai bună, mai echilibrată pentru conducerea Partidului Naţional Liberal. Era un moment oportun aş spune să facem această schimbare

- Advertisement -

Daca in urma cu 6 luni , celebra #echipacastigatoare il ridica il slavi pe Citu, aducandu-i maride aplauze si urari populiste, astazi aproape ca aceeasi #echipacastigatoare nu prea mai stie cine a fost Florin Citu. Ionut Stroe, avansat ministru al Sportului in vremea mandatului de premier al lui Florin Citu, a declarat astazi jurnalistilor ca nevoia de schimbare la varful PNL era evidenta iar acesta afost momentul oportun.

„Contează mai puţin părerea mea, pentru că eu vorbesc în calitate de purtător de cuvânt, dar dacă vreţi o opinie personală, era evidentă nevoia de o soluţie mai bună, mai echilibrată pentru conducerea Partidului Naţional Liberal. Eu cred că suntem în momentul de faţă în măsura a asigura această soluţie şi stabilitate în partid, dar şi la guvernare. Sunt ferm convins că premierul poate să asigure o coerenţă între cele două, partid şi guvernare mult mai mare şi era un moment oportun aş spune să facem această schimbare. Este opinia general valabilă, indiferent de motivele fiecăruia invocate şi în exprimările publice şi era din punctul meu de vedere evident că lucrul acesta trebuia dezbătut în structurile de conducere ale partidului şi luată o decizie”, a transmis Ionuţ Stroe.

„De altfel, Consiliul Naţional de mâine are toată autoritatea să stabilească şi formula de preşedinte interimar, toate datele despre congres, când va fi ales noul preşedinte. Vom avea o perioadă în care probabil vor fi şi candidaturi depuse, dar pentru toţi există un plan aşteptare în interiorul PNL pentru a avea preşedinte premierul în funcţie, Nicolae Ciucă pentru că majoritatea colegilor apreciează este experienţa, echilibrul., modul profesionist în care a condus în aceste patru sau cinci luni Guvernul şi în mod evident că îl văd drept lider firesc în PNL”, a adăugat liberalul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -