- Advertisement -
Acasă Politica Tomac: Daca as fi în locul domnului Citu n-as dormi deloc linistit...

Tomac: Daca as fi în locul domnului Citu n-as dormi deloc linistit noaptea, stiind ca sunt oameni care ar putea fi salvati si nu sunt salvati. Suntem una dintre cele mai afectate tari din lume in ceea ce privește pademia si numarul de decese. Citu trebuie sa comunice deoarece apar tot felul de limitati precum distinsa doman Sosoaca care pun tot sub semnul intrebarii

- Advertisement -

Desi in ultima perioada, in Europa cel putin, lucrurile au luat o oarecare turnura ceva mai linistita odata ce un numar tot mai mare de perosane se vaccineaza impotirva coronavirusului, Eugen Tomac il considera pe Citu mult prea optimist. Acesta spune ca Romania este una dintre cele mai afectate tari din lume de pandemie, atat in privinta cazurilor cat si in privinta deceselor. Europarlamentarul i-a atacat de asemenea pe cei care contesta mesajele oficiale, catalogandu-i „limitati gen doamna Sosoaca”, despre care a spus ca pun la sub semnul intrebarii tot ceea ce se intampla, asta desi sunt multe voci din societate care sunt la mijloc, nefiind de acord nici cu tot ceea ce comunica autortiatile, dar nici cu ceea ce sustine Sosoaca.

”Este din ce în ce mai clar că domnul Cîțu a înțeles că, dacă nu comunică, se întâmplă lucruri extrem de grave pentru că vin tot felul de oameni limitați, de genul celor pe care îi cunoaștem deja, distinsa senatoare Șoșoacă este vârf de lance a celor care pun sub semnul întrebări tot ceea ce se întâmplă. Iată că în încercarea aceasta de a recupera, pentru că au avut o perioadă lungă în care au comunicat extrem de puțin, acum vine cu un mesaj exagerat de optimist. Se cunoaște foarte bine că progrese se fac, avem acest vaccin ceea ce este extraordinar, obiectivul este ca până în septembrie să putem vaccina 70% din populație, dar peste tot în Europa sunt probleme în ceea ce privește asigurarea de stocuri necesare”, a spus Eugen Tomac.

”Nu s-a schimbat nimic, rămâne septembrie, vă spun eu că ăsta e ultimul termen pe care l-am discutat în Parlament, la Bruxelles. Am auzit declarația premierului, sunt convins că este făcută pe fond de competiție politică pentru că în urmă cu câteva zile Năsui cu Vioculescu au ieșit și ei și au spus că au pregătit un plan de a redeschide economia. Premierul a venit cu un alt mesaj mult mai optimist, dar, din păcate, trebuie să fim ponderați, pentru că suntem una dintre cele mai afectate țări din lume în ceea ce privește pademia, numărul de decese și în ceea ce privește un lucru extrem de grav și până la această oră nu s-a rezolvat problema, și dacă aș fi în locul domnului Cîț n-aș dormi deloc liniștit noaptea, știind că sunt oameni care ar putea fi salvați și nu sunt salvați tocmai pentru că nu avem încă bine pus la punct un sistem de testare a populației. Sunt oameni care mor, probabil, și nu știu că sunt bolnavi”, a mai spus Eugen Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here