Tribunalul București despre rețeaua wi-fi “m…e PSD”: Evenimentul regretabil se poate repeta. O astfel de rețea poate fi creată de oricine intră în tribunal cu un smartphone

La o zi după ce avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, a anunțat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară după ce a găsit la Tribunalul București o rețea de wi-fi cu denumirea “m…e PSD”, Tribunalul vine cu explicații, spunând că niciun angajat al Departamentului IT al acestei instanțe nu a configurat un hot-spot cu o astfel de denumire și nici nu are în administrare echipamente care să permită configurarea unei rețele publice wi-fi. Instanța afirmă, însă, că o astfel de rețea poate fi creată de oricine intră în tribunal cu un smartphone, iar “evenimentul regretabil” se poate repeta “atât timp cât se permite intrarea în incinta tribunalului cu tehnologie informatică în genți, poșete sau buzunare”.

Reprezentanții Tribunalului București susțin, într-un comunicat de presă, că niciun angajat al Departamentului IT al instanței nu a configurat/definit un hot-spot cu o astfel de denumire, iar Departamentul IT nu are în administrare echipamente care să permită configurarea unei rețele publice wi-fi.

“La nivelul Tribunalului București nu a existat și nu există o rețea publică wireless WLAN-WI-FI. O rețea precum aceea din fotografiile afișate se poate configura cu ajutorului unui smartphone/laptop cu router, de către orice persoană aflată în interiorul/vecinătatea Tribunalului București, care are posibilitatea să o denumească oricum dorește”, a explicat președintele Tribunalului București, judecătorul Laura Radu, potrivit Mediafax.

Citește și http://dc360.ro/video-iohannis-pentru-psd-e-mult-mai-important-sa-i-fie-bine-lui-dragnea-decat-romaniei-avem-ocazia-deosebita-sa-decidem-viitorul-romaniei-pe-26-mai/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.