Trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie din Caracal, găsit de anchetatori lângă râul Olt. Anchetatorii au descoperit rămăşiţe umane arse lângă râu

Anchetatorii au descoperit rămăşiţe umane arse lângă râul Olt. Conform primelor cercetări, ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

Cel puțin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, au declarat surse judiciare pentru Mediafax, anchetatorii identificând rămășițe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata de 18 ani dispărută în aprilie.

Luiza Mihaela Melencu, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că rămășițele umane arse au fost găsite în apropierea apei, motiv pentru care se crede că cel puțin o victimă a fost aruncată în apa râului.

Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie, iar criminalul Gheorghe Dincă refuză să spună ce a făcut cu trupul Alexandrei.

Citește și https://dc360.ro/ctp-daca-politia-ar-fi-intervenit-in-cazul-luizei-atunci-nu-s-ar-fi-petrecut-al-doilea-caz-al-alexandrei-nu-e-vorba-de-o-intarziere-de-cateva-ore-e-vorba-de-trei-luni-si-ceva-in-care-i-a-durut-fi/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *