Tudorel ne liniștește pe facebook: Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat în spital; nu mi-am făcut operație

Ministrul Justiției Tudorel Toader, care anunțase săptămâna trecută că intră în concediu până pe 26 martie, a comentat ironic, pe Facebook, că nu și-a rupt piciorul și nici nu s-a internat în spital.

”Simple precizări !Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat in spital; nu mi-am făcut operație ! PS: totul este o simpla dezinformare, aparținând unei <<marci>> consacrate în acest sens !”, a scris ministrul pe Facebook. 

Joi, 21 martie, ministrul Tudorel Toader a anunțat că este în concediu până marți, 26 martie. Anunțul a avenit cu o zi înainte de interviurile candidaților din partea României pentru Parchetul European, care au fost amânate “pentru o dată ulterioară”, fără ca Ministerul Justiției să ofere vreo explicație. Imediat după ce a intrat în concediu, au apărut și proiectele de ordonanță de urgență privind contestația în anulare și modificarea codurilor penale.

Citește și https://dc360.ro/lista-pro-romania-pentru-europarlamentare-primul-ponta-a-doua-corina-cretu-tudose-al-treilea-iurie-leaca-fost-premier-al-repulbicii-moldova-pe-locul-4-ioana-petrescu-pe-locul-8/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.