- Advertisement -
AcasăPoliticaTupeu mizerabil al Executivului. Dupa ce au suprataxat munca part time si...

Tupeu mizerabil al Executivului. Dupa ce au suprataxat munca part time si arunca cu ajutoare sociale si vuchere in stanga si in dreapta, Ciuca spune ca Guvernul sustine mediul de afaceri: „Susținem spiritul antreprenorial și inițiativa privată și îi încurajăm pe românii din țară și din afara granițelor să-și deschidă o afacere în România”

- Advertisement -

Tupeu mizerabil din partea Executvului Ciuca. Desi este de departe unul dintre cele mai socialiste guverne pe care le-a avut Romania din 1990 incoace, Guvenul distrugand mediul de afaceri prin supraimpozitarea muncii part time, dupa ce au inchis minele de carbune in timp ce alte tarii mult mai dezvoltate precum Germania, Olanda sau Austira le redeschid si in condtiile in care oamenii din Valea Jiului nu au alte locuri de munca in zona respectiva, Guvernul anunta astazi prin Nicolae Ciuca ca sustine mediul de afaceri, singurele lor politici fiind de fapt socialimele/pomenile, amintind aici vochuherele, cresterea anuntata a pensiilor fara o economie intarita si in lipsa acuta de investitii in orice domeniu pentru ca acestea sa nu fie o crestere artificiala sau ajutoare sociale.

„Susținem spiritul antreprenorial și inițiativa privată și îi încurajăm pe românii din țară și din afara granițelor să-și deschidă o afacere în România. Programul Start-Up Nation este o oportunitate, iar alături de celelalte proiecte derulate la nivel guvernamental ne-am propus să consolidăm mediul privat și contribuim la crearea de noi locuri de muncă. Acest program răspunde realităților economice și sociale. Am creat un pilon distinct pentru românii din diaspora, care își pot valorifica expertiza și creativitate în țară. Asemenea cetățenilor din țară, ei pot beneficia de până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile pentru înființarea unui proiect de business aici, acasă. Obiectivele programului sunt corelate cu economia viitorului. Alături de stimularea înființării și dezvoltării IMM-urilor, îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora și crearea de noi locuri de muncă, urmărim și susținerea inovării și a pregătirii antreprenoriale”, transmite Nicolae Ciucă, informează Mediafax.

„Celor peste 4.000 de aplicații înscrise până acum pe platforma Ministerului Antreprenoriatului și Turismului sper să li se alăture cât mai multe proiecte eligibile. Îi așteptăm pe românii cu spirit antreprenorial din țară și din afara granițelor să intre în acest program! Suntem pregătiți să suplimentăm bugetul de 520 de milioane de lei alocat deja Programului Start-Up Nation pentru a oferi sprijin cât mai multor antreprenori să investească în România”, încheie premierul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -